čtvrtek 2. července 2015

Navštíveno La Bohéme Café

 
Místo v kterém se nejen dobře odpočívá ale i pracuje. Místo kde si musíte vychutnat ten nejlepší čaj v Praze, kávu a nejhezčí design. To je La Bohéme Café.

Do La Bohéme Café, chodím od prvního otevření a musím říct, že tohle místo má kouzlo. Kromě toho, že interiér je krásně sladěn a vybaven pohodlným sezením (křesla, sedačky), pochutnáte si zde na výborné kávě, čaji ale taky limonádách. To co La Bohéme Café odlišuje kromě interiéru od jiných kaváren je především vztah ke kávě a čaji. Cituji:

To, co kávu značky La Bohème Café opravdu odlišuje, jsou lidé stojící u jejího vzniku, ať už jde o vzdálené, vysoko umístěné rodinné plantáže nebo o tým příznivců pražení kávy ve Starém Městě pražském. Ti všichni jsou oddáni umění přípravy kávy. Poprvé jsme si potřásli rukou s farmářem na kávové plantáži v roce 2003. Od té doby jsme vybudovali mnohá cenná přátelství s ostatními kofeinovými dušemi. To je to, co našim zákazníkům zaručuje široké spektrum chutných možností. A takto to hodláme dělat dále.



Kavárna je zároveň prodejnou různých vychytávek v oblasti kávy, pressovačů apod. ale zakoupíte zde především kávu samotnou a hlavně výborný čaj Harney & Sons na který jsem už odkazovala. Ke každému čaji, který si zde dáte, dostane praktický budíček. Ten vám oznámí přesnou dobu na nalití čaje. Užijte si několik fotek, které vám přiblíží toto krásné a inspirující místo a určitě se zastavte. Věřím, že se vám tam bude líbit stejně jako mě!




 


La Bohéme Café najdete v ulici Sázavská 32, 120 00 Praha 2.

Repro/foto: La Bohéme Café

1 komentář:

Děkuji za komentář! :)